Bridgestone POTENZA S001

Bridgestone POTENZA S001

Vodeća Bridgestone guma:

  • Super sportska performansa za prvoklasna sportska vozila.
  • Savršena preciznost kombinirana s jedinstvenom Bridgestone sigurnosnom performansom raspiruje strast za vožnju.Mercedes-CLK-GTR-Bridgestone-Potenza

Upravo je to Poteza S001 guma za luksuzne i snažne sportske automobile. S tvorničkom ugradnjom na Aston Martin Rapide i Ferrari F458 Italia, Potenza S001 jasno ispunjava zahtjevne uvjete oba luksuzna super sportska automobila.

Jedinstveni karakter ovog asimetričnog pneumatika je naglašen na vanjskog dijelu gazne površine preko velikih, čvrstih ramenskih blokova namjenjenih vrhunskom gripu kako bi vozilo ostvarilo optimalan kontakt s podlogom. Vozači će uživati u iznimno preciznom odzivu na upravljaču za uzbudljiv sportski osjećaj u vožnji, pojačan stabilnošću na velikim brzinama koju daje središnje rebro.

Vrhunsko ponašanje i sigurnost na mokrom dobivena je korištenjem Bridgestone-ove premium tehnologije za mokre podloge. Široki kanali profila osiguravaju vrlo brzo odvođenje vode iz kontaktne površine, potpomognuti su s kosim utorima širokih kuteva koji poboljšavaju drenažu i odvođenje vode iz područja rebara u glavne kanale za bolju otpornost na akvaplaning. Deformacija blokova kod kočenja je minimalna, a njihov raspored i dizajn osiguravaju najbolje moguće efekte kočenja za maksimalnu sigurnost i kontrolu na mokrom.

Potenza S001 odgovara snažnom trendu za bolju efikasnost kod potrošnje goriva, s lakšom konstrukcijom pojaseva od prethodne Potenza generacije i smanjenim otporom kotrljanja. Novi dizajn također minimalizira buku u kontaktu s podlogom, čime je ovaj pneumatik znatno tiši od prethodne generacije.


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email