Certifikat IATF 16949

Certifikat IATF 16949

Certifikat IATF 16949

Uspješno  certificiranje proizvodnog procesa naših gumenih proizvoda prema normi IATF 16949:2016

S ponosom objavljujemo da smo 18. listopada 2018. u Varaždinu s uspjehom priveli kraju postupak certificiranja za standard  IATF 16949:2016. Certificirali smo područje proizvodnje gumenih dijelova za automobilsku industriju. 

Procjena se provodila od strane renomirane certifikacijske kuće SGS. Sam proces auditiranja bio  vrlo opsežan i detaljan.  Tijekom audita, poseban naglasak stavljen je na poštivanje, provođenje i evidentiranje zahtjeva klijenata. Ostvarivanje zahtjeva i njihovu primjenu u svim procesima, što trenutačno već i je praksa koja se primjenjuje u proizvodnim procesima za proizvode iz autoindustrije (koje trenutačno već radimo za autoindustriju preko poslovnih partnera).

Opsežna priprema, s posvećenošću i najmanjem detalju, te naglasak na poboljšavanju kvalitete upravljanja procesima. To su bili ključni nositelji uspjeha postizanja ovog značajnog i zahtjevnog priznanja i potvrde – IATF 16949:2016 standarda! 

IATF 16949:2016 standard upravljanja kvalitetom u autoindustriji, posljednje je izdanje ove najzahtjevnije norme koja definira zahtjeve u proizvodnom lancu autoindustrije. Primjenjiv je u svim firmama koje proizvode dijelove, sklopove za opskrbu u automobilskoj industriji. Više o IATF-u…

Download (PDF, Unknown)

Gumiimpex je osim novog reprezentativnog IATF standarada, također i nositelj ISO 9001 i ISO 14001 standarda, što dodatno potvrđuje uspješnost svih segmenata poslovanja.

Posedujemo i certifikate ISO 9001 i ISO 14001

Međunarodna ISO 9001 norma potiče prihvaćanje procesnog pristupa u primjeni i poboljšavanju učinkovitosti sustava upravljanja kvalitetom te povećanje zadovoljstva kupca zadovoljavanjem njegovih zahtjeva. Usklađena je s normom ISO 14001 a u Gumiimpex-GRP uvedena je kao integrirani sustav upravljanja kvalitetom i aspektima okoliša.

Naš planet trenutno je u potpunoj dominaciji čovjeka koji svojim postupcima svakodnevno mijenja izgled i strukturu okoliša. Velika većina gospodarskih djelatnosti rezultira kontinuiranim zagađenjem tla, zraka i vode što motivira sve više organizacija da započnu sustavno upravljati okolišem i pomognu u smanjenju emisija koje negativno djeluju na planet Zemlju.

Osim navedenog, sve su brojniji zahtjevi zakonodavaca i raznih drugih zainteresiranih strana vezani uz zaštitu okoliša kojima se organizacije trebaju prilagoditi.

Iskustvo dokazuje da postoji izravna veza između poslovne uspješnosti i odgovornog upravljanja okolišem, odgovornog u stavu, strategiji i djelovanju.

Više o našim certifikatima i nagradama OVDJE


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email