ECOPIA EP001S – nova Bridgestone guma s oznakom AA

ECOPIA EP001S – nova Bridgestone guma s oznakom AA

Nova guma Bridgestone s oznakom AA (EU naljepnica) – Ecopia EP001S je jedna od prvih guma na svijetu s A rejtingom za mokro držanje, kao i potrošnju goriva u Europi i Japanu. To je dokaz da je Bridgestone-ova vodeća eko guma stvarno ispunila izazov balansiranja, sigurnosti i eko karakteristike.

Nova guma sa sigurnošću potvrđuje da pruža korisnicima iznimne karakteristike u tri aspekta: mokro držanje, potrošnja goriva i eksterijerska buka. Postignuti rezultati s novim EP001S su samo početak za Bridgestone. Njihove premium gume su razvijene i testirane za izvrsne performanse u svakom području: od suhog kočenja, stabilnosti, otpornosti na trošenje i trajnost za ljetne gume na upravljanje i kočenje na snijegu i ledu kao zimske gume.

ECOPIA – znak poštovanja za okoliš 

Jedan korak bliže “ekološkoj utopiji”.  Ecopia Vam pomaže smanjiti emisiju ugljičnog dioksida, bez negativnog utjecaja na sigurnost i performanse. Bridgestone gume koje nose oznaku Ecopia posebno su dizajnirane za nizak otpor kotrljanju uz izvanrednu uštedu potrošnje goriva, što je rezultiralo i manjom emisijom CO2.

Nova guma Bridgestone-a s oznakom AA (EU naljepnica) u dimenzijama:

195/65R15

205/55R16

 


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email