Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Odlična izdržljivost u svim vremenskim uvjetima tijekom cijele godine.

Zašto odabrati ovu gumu?

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 odlična izdržljivost u svim vremenskim uvjetima tijekom cijele godine.
Goodyear Vector 4Seasons Gen-2
  • Odlična izdržljivost tijekom cijele godine

Goodyearova tehnologija Weather Reactive olakšava prilagođavanje guma Vector 4Seasons promjenama godišnjih doba. Jedinstven dizajn SmartTRED ima posebne zone profila koje se prilagođavaju uvjetima na cesti.

  • Ekološki prihvatljiva guma

Prevalite dulji put s manje goriva zahvaljujući gumama koje se lakše okreću. Gume Vector 4Seasons imaju i bolju kilometražu zahvaljujući smjesi za sve vremenske uvjete i ravnijoj konturi koja ravnomjerno raspoređuje tlak.

  • Vuča za sve uvjete na cesti

Trodimenzionalni elastični bridovi na gumi Vector 4Seasons ostvaruju odličnu vuču na ledu i snijegu. Guma ima simbol snježne pahulje, čime se potvrđuje da ispunjava službene standarde namjenskih zimskih guma.

Priznati njemački automobilistički časopis Auto Bild Allrad 2017. godine objavio je test osam cjelogodišnjih guma na kojemu se Goodyearova Vector 4Seasons Gen-2 uvrstila na podijeljeno prvo mjesto.  Guma je opisana kao uzorna jer se na snijegu ponašala gotovo jednako dobro kao i zimske gume, a na mokroj površini postigla je vrlo kratak zaustavni put te je osim toga uvjerila i svojom tišinom pri kotrljanju.

Guma Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 ostvarila je na testu na mokroj površini 2,2 metra kraći zaustavni put od drugoplasirane i 12,1 metara kraći zaustavni put od gume na zadnjem mjestu. Osim toga Goodyearova guma bila je četiri decibela tiša od najglasnije gume na testu, što znači da je vožnja s njom ugodno tiha i puno udobnija. Prema mišljenju ekipe za testiranje “svatko može, bez obzira na vrstu automobila, odmah osjetiti razliku”.

Pogledajte našu ponudu Goodyear guma na našem webshopu.

VULKANIZERSKI SERVIS ZAGREB Adresa: Slavonska avenija 26/5, ZAGREB
Tel.: 01/ 2452 944 shopzg@gumiimpex.hr


VULKANIZERSKI SERVIS VARAŽDIN Adresa: Pavleka Miškine 64 c, VARAŽDIN
Tel.: 042/404-533, 042/404-515 shop@gumiimpex.hr V


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email