Gumiimpex-GRP NAGRAĐUJE: Lajkajte, sherajte i osvojite vrijedne nagrade

Gumiimpex-GRP NAGRAĐUJE: Lajkajte, sherajte i osvojite vrijedne nagrade

Dragi kupci, poslovni partneri i prijatelji!

Hvala što ste dio našeg tima već 45. godina.

Povodom naše 45. godišnjice podijeliti ćemo poklone našim facebookovcima preko naše službene Facebook stranice.

U nagradnom izvlačenju mogu sudjelovati samo osobe koje su podijelile informaciju o nagradnoj igri na svojoj facebook stranici ili koje su lajkale informaciju o nagradnoj igri na Facebook stranici Gumiimpex-GRP-a.

Pratite naš na našoj službenoj Facebook stranici: Gumiimpex-GRP d.d. i osvojite vrijedne nagrade.

Vaš Gumiimpex-GRP d.d.

Pravila nagradne igre
 1. Organizator nagradne igre je Gumiimpex-GRP d.o.o.
 2. Nagradna igra traje od 20.04. – 31.12. 2015.
 3. U nagradnom izvlačenju mogu sudjelovati samo osobe koje su podijelile informaciju o nagradnoj igri na svojoj facebook stranici ili koje su lajkale informaciju o nagradnoj igri na facebook stranici Gumiimpex-GRP-a.
 4. Pravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Republike Hrvatske. Dostava je moguća samo na području Hrvatske.
 5. Samo jedan lajk ili share od iste osobe ulazi u nagradno izvlačenje.
 6. Konačne pobjednike objaviti ćemo na Facebook stranicama Gumiimpex-GRP.
 7. Sukladno pravilima Facebooka važeći profili su samo oni kojima Facebook ime profila odgovara stvarnom imenu i prezimenu igrača (onom s osobne iskaznice).
 8. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazaju roditeljski odnosno starateljski odnos.
 9. Zadržavamo pravo ponovnog izvlačenja natjecatelja u slučaju sumnje na radnje vezane za iskorištavanje nagradnog sustava.
 10. Ako u bilo kojem trenutku organizator posumnja da sudionik zlorabi mehaniku ili se ponaša na način koji nije u skladu sa pravilima Gumiimpex-GRP Facebook stranice ili na neprikladan način koji ovim Pravilima nije predviđen, ORGANIZATOR zadržava pravo isključenja sudionika, bez prethodnog obavještavanja.
 11. Nagrade će biti dostavljene dobitnicima na njihovu kućnu adresu putem dostavljačke službe nakon telefonskog kontakta u roku od najkasnije 15 dana od uspostave kontakata s dobitnikom, a valjanost podataka bit će prethodno provjerena telefonski ili e-mailom s dobitnicima. Svoj identitet dobitnici će trebati dokazati osobnom iskaznicom ako to ORGANIZATOR zatraži.
 12. ORGANIZATOR može prekinuti nagradni kviz znanja uslijed nastupa više sile ili okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti i na koje se nije moglo utjecati. ORGANIZATOR će o prekidu obavijestiti sudionike putem službene Goodyear Hrvatska stranice na Facebooku.
 13. Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionici prihvaćaju pravila navedena u ovim Pravilima i dozvoljavaju da se njihovi podaci koriste u marketinške svrhe od strane tvrtke Gumiimpex-GRP, u medijima za potrebe promocije Gumiimpex-GRP.
 14. Nagradu nije moguće zamijeniti za protuvrijednost u novčanom iznosu ili tražiti bilo kakvu zamjenu za druge proizvode ili usluge. Sukladno pravilima Facebooka važeći profili su samo oni kojima Facebook ime profila odgovara stvarnom imenu i prezimenu igrača (onom s osobne iskaznice). Ukoliko će ime biti drugačije, korisnici sa tih profila ne sudjeluju u nagradnoj igri. Više igrača sa istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom. Organizator zadržava pravo diskvalifikacije korisnika u slučaju opravdane sumnje na neregularnost sudjelovanja.
 15. Imena dobitnika objavit ćemo na https://www.facebook.com/Gumiimpex?ref=hl
 16. Ako tijekom trajanja ove nagradne igre netko od sudionika bude smatrao da se nešto nije dogodilo u skladu s odredbama ovih Pravila ili bude smatrao da je na bilo koji način oštećen, jer se nisu poštovale odredbe ovih Pravila, dužan je odmah reagirati, odnosno javiti se na e-mail infoumiimpex.hr odmah ili najkasnije u roku od 24 sata od eventualnog kršenja ovih Pravila i zatražiti objašnjenje ili intervenciju ORGANIZATORA. U svim takvim eventualnim spornim situacijama odluke ORGANIZATORA su konačne.
 17. Sudjelovanjem u ovom kvizu znanja, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
 18. ORGANIZATOR nije odgovoran za dostupnost servisa Facebook i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natjecanja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja.
 19. U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradne igre nadležan je Općinski sud u Varaždinu.
 20. Izvlačenje se provodi slučajnim odabirom putem posluživača WOOBOX.
 21. Ova Pravila objavljuju se na službenoj stranici www.gumiimpex.hr

Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email