MICHELIN NAGRADNA IGRA ZA OSOBNE PNEUMATIKE – kupnjom 4 ljetna pneumatika zajamčena nagrada – BON ZA GORIVO

MICHELIN NAGRADNA IGRA ZA OSOBNE PNEUMATIKE – kupnjom 4 ljetna  pneumatika zajamčena nagrada – BON ZA GORIVO

Između 16. ožujka i 30. travnja 2015., za kupljena 4 MICHELIN ljetna pneumatika od 13’’ do 16’’, dobivate BON za GORIVO u vrijednosti od 150 kuna. Za kupljena 4 MICHELIN ljetna pneumatika od 17’’ do 23’’, dobivate BON za GORIVO u vrijednosti od 300 kuna. Za preuzimanje nagrade od MICHELINA potrebna je registracija na link: www.performanse.michelin.com.hr i dobivate Vašu nagradu!

UVJETI NAGRADNE IGRE:

1. Proizvodi koji sudjeluju u ovoj kampanji su ljetni pneumatici MICHELIN marke za automobile, laka teretna vozila i 4×4 vozila.

2. Ponuda je dostupna do isteka zaliha.

3. Čuvajte račun zbog potvrde promotivnih nagrada.

4. Jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu tijekom promocije, neovisno o tome da li je njegova kupnja prešla kupnju 4 pneumatika.

5. Nakon prijave, sudionik će biti obaviješten kroz najviše 21 radni dan vezano za potvrdu prijave. Ako je prijava potvrđena, sudionik će primiti svoju nagradu dostavom u najduljem razdoblju u 3 mjeseca od trenutka potvrde.

6. Ukupna vrijdenost igre Summer Road Trip iznosi 31.662,82 kn, PDV uključen (vrijednost glaven nagrade, vačera za putovanje je 23.081,22 kn, PDV uključen). Odredište je utvrđeno od strane pobjednika igre, u okviru iznosa bona za putovanje. Bon za putovanje vrijedi do kraja 2015. godine.  Tjedne nagrade sadrže korisne stvari za putovanja.

7. Pravila promocije su dostupna besplatno, za bilo kojeg sudionika, na: www.performanse.michelin.com.hr

8. Dostupan call-centar borj za dobivanje podataka o bonu za gorivo je +38518000237.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri prijavite se ovdje.

Sudjelujte i u nagradnoj igri “Summer Road Trip”  u kojoj možete osvojiti i putovanje bilo kamo u svijetu. Prijavu i detalje o nagradnoj igri pročitajte  na TOTAL PERFORMANCE DRIVE – MICHELIN.

TJEDNA NAGRADA – korisne stvari za putovanja

VELIKA NAGRADA – putovanje bilo kamo u svijetu


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email