Najpovoljnije cijene – zimske gume

Najpovoljnije cijene – zimske gume

Najpovoljnije cijene – zimske gume! Pronađite u
Gumiimpex-ovim certificiranim vulkanizerskim servisima u Varaždinu i Zagrebu. 

Zimske gume - najpovoljnije cijeneZimske gume po najpovoljnijim cijenama pronađite u našim vulkanizerskim servisima ili preko webshopa. Prednost kupnje u Gumiimpex-u je što su gume  skladištene prema pravilima najbolje prakse, te uz najbolje vulkanizerske usluge imate mogućnosti korištenja i našeg hotela za gume. 

Vulkanizerski servisi u Varaždinu i Zagrebu

Cijene ostalih zimskih auto guma za vaše vozilo provjerite u našim vulkanizerskim servisima: 

VULKANIZERSKI SERVIS VARAŽDIN

Pavleka Miškine 64c

tel: 042/404 533

e-mail: shop@gumiimpex.hr

VULKANIZERSKI SERVIS ZAGREB

PUTNIČKI PROGRAM

Slavonska avenija 26/5

tel: 01/2542 944

e-mail: shopzg@gumiimpex.hr

TERETNI PROGRAM

Koledovčina 6

tel: 01/2542 941

e-mail: shopzg2@gumiimpex.hr

RADNO VRIJEME – Vulkanizerski servis Varaždin:

Ponedjeljak – Petak:         07:00-18:00 h
Subota:                                07:00-13:00 h

Više o vulkanizerskom servisu Varaždin pronađite OVDJE.

RADNO VRIJEME – Vulkanizerski servis Zagreb za putnički program: 

Ponedjeljak – Petak:         07:00-18:00 h
Subota:                                07:00-13:00 h

Vulkanizerski servis Zagreb nudi besplatnu provjeru ispravnosti optike vozila

Svako putničko vozilo u vulkanizerskom servisu Gumiimpex-GRP u Zagrebu, Slavonska avenija 26/5 dobiva i bonus uslugu – besplatnu provjeru ispravnosti optike vozila. U nekoliko minuta visokosofisticirana oprema snima vozilo i utvrđuje stanje njegove optike. Vozač dobiva pismeni izvještaj sa skicom stanja optike vozila koja upućuje na to treba li pristupiti podešavanju geometrije kotača, tzv. optike vozila ili je vozilo po tom pitanju u redu. Ukoliko je potrebno podešavanje geometrije, vozači mogu u servisu dogovoriti termin za uslugu podešavanja optike vozila.   Više o vulkanizerskom servisu Zagreb pronađite OVDJE.

RADNO VRIJEME – Vulkanizerski servis Zagreb za teretni program:

Ponedjeljak – Petak:         07:00-18:00 h
Subota:                                07:00-13:00 h

Više o vulkanizerskom servisu Zagreb za teretni program pronađite OVDJE.

WEBSHOP GUMIIMPEX – Tražite gume?

Posjetite Gumiimpex webshop i saznajte sve informacije o gumama.

Zanima Vas cijena, ponuda, kvaliteta guma…sve to možete saznati na Gumiimpex webshopu; www.gumiimpex.com. Očekuje vas preko 2.000 različitih dimenzija guma.

Najpovoljnije cijene - zimske gume

U par klikova, iz udobnosti vašeg doma, sigurna i pouzdana kupovina putem www.gumiimpex.com biti će pravi užitak zbog jednostavnijeg naručivanja, plaćanja i dostave. Moderan dizajn same web trgovine u potpunosti je responzivan, tj. prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima.

Webshop vam omogućuje pregledniju, sadržajniju i funkcionalniju online kupovinu guma eksluzivnih brendova poput  Michelin, Goodyear, Bridgestone, Hankook, Pirellija, Dunlop, Sava, BKT ali i mnogih drugih, te Vam omogućuje usporedbu cijena guma na webshopu.

Ljetne gume, zimske gume, kombi gume, 4×4 gume, SUV gume, teretne gume, traktorske gume, gume za radne strojeve sve to nudimo na našem webshopu. Svi proizvodi na webshopu su raspoloživi za narudžbu, a rok dostave za gume na stanju u prosjeku iznosi 2-4 radna dana.

Najpovoljnije cijene - zimske gume

Ako nemamo u ponudi neke gume koje Vas interesiraju, obratite na se na e-mail: b2c@gumiimpex.hr pa ćemo provjeriti  rok dobavljivosti.

Gumiimpex-GRP s 50 godina rada i uspješnog razvoja od male vulkanizerske radionice, razvila se u vodeću tvrtku u našoj gumarskoj industriji, te kao takva kontinuirano prati trendove i svjetske novitete kako u gumarskoj industriji, tako i u odnosu s klijentima.

Posjetite www.gumiimpex.com gdje god se nalazili i prepustite se čarima online kupovine svih vrsta guma za sva vaša vozila.


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email