Nova guma Dunlop Sport BluResponse

Nova guma Dunlop Sport BluResponse

Nova guma Dunlop Sport BluResponse omogućuje odlično prianjanje na mokroj cesti i izuzetnu iskoristivost goriva. Prema europskoj oznaci guma je svrstana u kategoriju A prema prianjanju na mokre površine, a u kategoriju B s obzirom na otpor kotrljanja, dok je razina buke na 68 dB. Takvi rezultati ju svrstavaju među najbolje ocijenjene gume koje trenutačno postoje na tržištu.

Dunlop je objavio da su njihovu lansiranu gumu Sport BluResponse njemački AutoBild (2) i ACE Lenkrad/GTU (3) proglasili pobjednicom testova. Navedene pobjede postignute su samo nekoliko tjedana nakon što je britanski Auto Express pohvalio gumu BluResponse da se pokazala “dragocjenim dodatkom ponudi robne marke” time što je bila najbolja među glavnim konkurentskim gumama.

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI:

Smjesa za mokru podlogu izvedena iz UHP – Široki kanali u središnjem dijelu gaznoga sloja učinkovito raspršuju vodu i time smanjuju opasnost od akvaplaninga.

Blokovi za efikasno kočenje – osiguravaju učinkovito kočenje te smanjuju put kočenja na mokroj i suhoj cesti. Ti izuzetno kruti blokovi zasnovani su za sportsku vožnju i dok djeluje sila kočenja, poboljšavaju kontakt gume s cestom.

Donja smjesa koja se manje zagrijava – Manji otpor kotrljanja, te omogućuje veću uštedu goriva.

Optimalan oblik sastavnih dijelova – Manji otpor kotrljanja.

IZBOR DIMENZIJA:

46 dimenzija u segmentu HP

6 dimenzija u segmentu UHP

Tablica dimenzija

dimenzije dunlop sport


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email