Solarna_elektrana_-_Natpis_-_PhotobyGodar_converte (9)

Gumiimpex-GRP d.o.o. Varaždin razvio je svoju osnovnu djelatnost na proizvodima od guma, te plasira na domaće tržište automobilske gume za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve najpoznatijih svjetskih proizvođača guma Michelin, Goodyear, Sava, Bridgestone, Hankook, … Proizvodimo više od sedam tisuća različitih gumeno-tehničkih proizvoda, obavljamo usluge gumiranja velikih posuda i valjaka i sustavno se razvijamo praćenjem novih tehnoloških dostignuća.

Osluškujući potrebe tržišta, Gumiimpex-GRP je uz svoju osnovnu djelatnost gumarstva, proširio ponudu asortimana namijenjenih tehničkom održavanju industrijskih postrojenja te surađuje s renomiranim europskim tvrtkama. Neke od njih su: INA (ulja i maziva), SKF (ležajevi, remenje), FREUDENBERG (radijalna osovinska brtvila), LOCTITE – HENKEL (sredstva za osiguranje, brtvljenje, lijepljenje,…), HABASIT i SAMPLA BELTING (PVC i modularne transportne trake za laku industriju), OPTIBELT i SAVA GOODYEAR (klinasto, varijatorsko i zupčasto remenje)…

Od utemeljenja poduzeća 1970. godine u GUMIIMPEX-GRP-u čvrsto vjerujemo da nam usredotočenost na kupce omogućuje dugoročni rast i razvoj u svekolikom pogledu. Nagrađeni smo nizom prestižnih domaćih nagrada i posjedujemo nekoliko certifikata koji nam dodatno omogućuju kvalitetu u poslovanju. Naše ideje, htijenja i mogućnosti ne posustaju. Pojava novih tehnologija i visoki zahtjevi tržišta potiču nas na nova ulaganja u tehnologiju, znanje i profesionalni razvoj zaposlenika u okruženju koje potiče timski rad jer su upravo oni nezamjenjiv kreativni potencijal.