Pilot Sport Cup 2 – Nova Michelin guma za sportske automobile

Pilot Sport Cup 2 – Nova Michelin guma za sportske automobile
Novi MICHELIN Pilot Sport Cup 2 je jedini pneumatik koji je već homologiran za novi Ferrari 458 Speciale, Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series i novi Porsche 918 Spyder.

Kada se rabe pri vrlo visokim brzinama na trkaćoj stazi, MICHELIN Pilot Sport Cup 2 pneumatici nude stabilnost (ravnotežu prednje i stražnje osovine), sportske značajke (vrijeme odziva i agilnost), držanje ceste i konzistentne performanse, iz kruga u krug (zahvaljujući sigurnost, upravljanje pneumatika na mokrim površinama je naravno unaprijeđeno.

Kao rezultat, MICHELIN Pilot Sport Cup 2 osigurava stabilnost, ravnotežu i držanje na mokrim cestama, kao i poboljšanu otpornost na efekt aquaplaninga, kako u poprečnom (u zavojima), tako i u uzdužnom smjeru (uzrokovano momentom motora).

  • MICHELIN Pilot Sport Cup 2 je specifično optimiziran za uporabu po suhim trkaćim stazama.
  • Snažno se preporučuje ugradnja Michelin Pilot Sport Cup 2 auto guma na sva četiri kotača.
  • Izbjegavajte uporabu ovih pneumatika pri temperaturama ispod –10°C: specifične mješavine gume, koje se rabe u ovom pneumatiku imaju specijalne značajke koje mogu rezultirati u gubitku fleksibilnosti ako se odlažu, rukuju ili se rabe pri okolnim temperaturama ispod –10°C. Gubitak fleksibilnosti gume može uzrokovati pucanje, napukline i druga oštećenja pneumatika.

HOMOLOGIRAN ZA CESTU, KONSTRUIRAN ZA STAZU!

Performance ovog pneumatika možete vidjeti ovdje.


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email