Pravila nagradnih natječaja Gumiimpex-GRP-a na Facebook stranicama

Pravila nagradnih natječaja Gumiimpex-GRP-a na Facebook stranicama

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi Facebook fanovi Gumiimpex-GRP stranice, državljani Republike Hrvatske, koji svoje nagrade mogu primiti na području Republike Hrvatske. Sudionik natječaja može se uključiti s jednim komentarom ispod posta.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Pobjednici natječaja bit će objavljeni u komentaru na postu,  te će najkasnije 5 radnih dana po završetku natječaja dobitnici biti obaviješteni putem Facebook Messengera (inboxa) o svojoj nagradi.  Dobitnici se izabiru slučajnim odabirom uz pomoć Woobox aplikacije ili slične aplikacije, a Gumiimpex zadržava pravo zamjene aplikacije za odabir dobitnika slučajnim odabirom. Komentar s aktualnim postom unutar nagradnog natječaja će se izbrisati kada se svi dobitnici jave povratno s točnim imenom, prezimenom, adresom u roku od 48 sati. Ukoliko se dobitnik ne javi u navedenom roku, bira se sljedeći dobitnik.

OGRANIČENJA I ODRICANJA

Slike nagrada su simbolične: Nagrade nije moguće zamijeniti za drugu robu ili novac. Svi natjecatelji samim svojim sudjelovanjem u natječaju prihvaćaju uvjete natječaja. Organizator zadržava pravo izmjene ovih Pravila u bilo kojem trenutku natječaja.

OSOBNI PODACI

Gumiimpex-GRP d.o.o., kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka koje ste s nama podijelili tijekom sudjelovanja u nagradnom natječaju na našim Facebook stranicama, cijeni Vašu privatnost i s Vašim osobnim podacima postupamo s najvišom pažnjom. Osobni podaci koje prikupljamo od Vas u svrhe sudjelovanja u nagradnim igrama na našim Facebook stranicama su ime i prezime, a ukoliko ste i dobitnik nagrade, od Vas ćemo prikupiti i adresu dostave nagrade. Te podatke zadržavamo u Gumiimpex-GRP-u 30 dana, i nakon toga trajno brišemo.

U svakom trenutku imate pravo na pristup do osobnih podataka koje smo prikupili o Vama, možete ih nadopuniti ili ispraviti, zatražiti brisanje istih, ili podnijeti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka, na email adresu informacije@gumiimpex.hr i GUMIIMPEX-GRP se obvezuje odgovoriti na svaki Vaš zahtjev u najkraćem roku, a najkasnije u roku od mjesec dana.


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email