ZAPOŠLJAVAMO! Rukovatelja građevinskim strojevima – STROJAR

ZAPOŠLJAVAMO! Rukovatelja građevinskim strojevima – STROJAR

Otvoreni natječaji za radno mjesto rukovatelja građevinskim strojevima – STROJAR u Trnovcu Bartolovečkom

ZAPOŠLJAVAMO! Rukovatelja građevinskim strojevima – STROJAR

Molimo Vas ukoliko ste zainteresirani da postanete dio našeg tima, ispunite prijavu – OBRAZAC .

OTVORENI NATJEČAJ ZA VULKANIZERA U POSLOVNICI ZAGREB

Ljudski potencijali

U Gumiimpex-GRP-u sposobnosti, znanje i dobre komunikacijske vještine temeljne su vrijednosti razvoja ljudskih potencijala. U suvremenom dinamičnom razvoju svekolikih tehnologija, pojedinac je upućen na stalan razvoj osobnih kvaliteta kako bi se što bolje uklopio i pridonosio aktivnostima društva. Stoga svojim zaposlenicima nudimo programe edukacija i usavršavanja unutar, ali i izvan poduzeća  kako bi stručno obavljali svoje poslove i pružali našim kupcima kvalitetne usluge i proizvode.

Uz redovito odvijanje poslovnih aktivnosti i poslovnih susreta, njegujemo zajedničke susrete zaposlenika. Povremeno se organiziraju tzv. team building aktivnosti usmjerene na razvoj ciljanih područja pojedinaca i grupe.

Nastojimo pružiti uvjete za siguran, pa i izazovan posao, uz mogućnosti poslovnog i profesionalnog razvoja pojedinca u okruženju koje potiče timski rad i privrženost poduzeću.

Želite li se pridružiti poslovnom usponu ove sredine uz visoko postavljene i zahtjevne poslovne planove, kroz koje je moguće ispuniti i osobne ciljeve, ispunite priloženi on-line obrazac ili nas kontaktirajte na e-mail adresu: info@gumiimpex.hr.

PRIVATNOST KORISNIKA

gumiimpex411_09_10_052011_photo&copyright by godar

Gumiimpex-GRP d.d. prva je tvrtka u Hrvatskoj koja 2005. godine započinje djelatnost recikliranja otpadnih (rabljenih) auto guma. Osnovni je cilj smanjenje štetnog utjecaja na okoliš uz ponovno korištenje vrijednih svojstava gume. Time se Hrvatska pridružuje zemljama koje nastoje kvalitetno organizirati gospodarenje otpadnim gumama.

Postupkom mehaničke reciklaže gume se trgaju na komade te postupnim usitnjavanjem prolaze proces separacije u kojem se zasebno odvajaju gumeni dijelovi, čelik i tekstil, što su osnovne komponente sastava svake gume.

U postupku takve reciklaže ne stvara se nikakva daljnja otpadna supstanca, sve je ”upotrebljivo”, a izuzetno je važno da nema nikakvih popratnih ”emisija u okoliš” – u zrak, vodu ili tlo! Istraživanja su pokazala da je mehanički postupak reciklaže otpadnih guma daleko povoljniji za okoliš i prirodu od spaljivanja u energetske svrhe. Upravo reciklažom kroz gumeni granulat koji ulazi u ponovni ciklus uporabe, čuvaju se prirodni resursi. Više o proizvodima od reciklirane gume…


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email