Uspješno certificiranje proizvodnog procesa naših gumenih proizvoda prema normi IATF 16949

Uspješno certificiranje proizvodnog procesa naših gumenih proizvoda prema normi IATF 16949

Uspješno  certificiranje proizvodnog procesa naših gumenih proizvoda prema normi IATF 16949:2016

S ponosom objavljujemo da smo 18. listopada 2018. u Varaždinu s uspjehom priveli kraju postupak certificiranja za standard    IATF 16949:2016, u području proizvodnje gumenih dijelova za automobilsku industriju.  Procjena se provodila od strane renomirane certifikacijske kuće SGS, te je sam proces auditiranja bio  vrlo opsežan i detaljan.  Tijekom audita, poseban naglasak stavljen je na poštivanje, provođenje i evidentiranje zahtjeva klijenata, ostvarivanje zahtjeva i njihovu primjenu u svim procesima, što trenutačno već i je praksa koja se primjenjuje u proizvodnim procesima za proizvode iz autoindustrije (koje trenutačno već radimo za autoindustriju preko poslovnih partnera).

Opsežna priprema, s posvećenošću i najmanjem detalju, te naglasak na poboljšavanju kvalitete upravljanja procesima, bili su ključni nositelji uspjeha postizanja ovog značajnog i zahtjevnog priznanja i potvrde – IATF 16949:2016 standarda! 

IATF 16949:2016 standard upravljanja kvalitetom u autoindustriji, posljednje je izdanje ove najzahtjevnije norme koja definira zahtjeve u proizvodnom lancu autoindustrije, a primjenjiv je u svim firmama koje proizvode dijelove, sklopove za opskrbu u automobilskoj industriji. Više o IATF-u…

Gumiimpex je osim novog reprezentativnog IATF standarada, također i nositelj ISO 9001 i ISO 14001 standarda, što dodatno potvrđuje uspješnost svih segmenata poslovanja.

Download (PDF, Unknown)

 


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email