gumiimpex85_042011_photo&copyright by godar

Vaše vozilo zaslužuje najbolje stoga odaberite “MICHELIN CERTIFIED CENTRE”!

Adresa: Pavleka Miškine 64 c, VARAŽDIN

Tel.: 042/404-533, 042/404-515

E-mail: shop@gumiimpex.hr

[/stylebox]

Radno vrijeme servisne radionice:

ponedjeljak – petak

od 7 do 18 sati

subota

od 7 do 13 sati

Vulkanizerska radionica Varaždin

Vulkanizerska radionica opremljena je pratećom suvremenom opremom.

Nova oprema za balansiranje omogućuje brzu obradu svih vrsta naplataka (felgi) od aluminijskih do čeličnih, u svim dimenzijama širokog spektra prometnih sredstava.

Osobito je zanimljiva laserska optika s kamerama i kompjuterskom obradom podataka. Točnost optike je korištenjem ovakve opreme znatno povećana, a obrada na samom vozilu (osobnom, teretnom, autobusu…) ubrzana.

Nudimo i uslugu punjenja guma smjesom dušika i plemenitih plinova čime se produžuje vijek trajanja guma, prigušuje šum vožnje, zadržava stalan tlak u gumama i daje više sigurnosti pri većim opterećenjima. Smjesa plinova je bezopasna, jednostavna za korištenje i potpuno prihvatljiva za okoliš.

Vulkanizerskim uslugama obavljaju se i sanacije manjih oštećenja guma, tzv. “krpanja”, za što se upotrebljavaju materijali provjerenih dobavljača kao što je “TIP TOP”.

Ako imate problema sa skladištenjem guma radi manjka vlastitog prostora.  Vaše rješenje je hotel za pneumatike. U vulkanizerskim servisima Gumiimpex-GRP  Varaždin i Zagreb  možete ostaviti Vaše gume na čuvanju.

Ponuda auto guma