ZAPOŠLJAVAMO! Operaterka / operater u Varaždinu

ZAPOŠLJAVAMO! Operaterka / operater u Varaždinu

Otvoreni natječaji za radna mjesta operaterka / operater na injekcijskim prešama u Varaždinu

ZAPOŠLJAVAMO! Operaterka / operater u Varaždinu

Molimo Vas ukoliko ste zainteresirani da postanete dio našeg tima, ispunite prijavu – OBRAZAC .

OTVORENI NATJEČAJ ZA VULKANIZERA U POSLOVNICI ZAGREB

Ljudski potencijali

U Gumiimpex-GRP-u sposobnosti, znanje i dobre komunikacijske vještine temeljne su vrijednosti razvoja ljudskih potencijala. U suvremenom dinamičnom razvoju svekolikih tehnologija, pojedinac je upućen na stalan razvoj osobnih kvalitet kako bi se što bolje uklopio i pridonosio aktivnostima društva. Stoga svojim zaposlenicima nudimo programe edukacija i usavršavanja unutar, ali i izvan poduzeća  kako bi stručno obavljali svoje poslove i pružali našim kupcima kvalitetne usluge i proizvode.

Uz redovito odvijanje poslovnih aktivnosti i poslovnih susreta, njegujemo zajedničke susrete zaposlenika. Povremeno se organiziraju tzv. team building aktivnosti usmjerene na razvoj ciljanih područja pojedinaca i grupe.

Nastojimo pružiti uvjete za siguran, pa i izazovan posao, uz mogućnosti poslovnog i profesionalnog razvoja pojedinca u okruženju koje potiče timski rad i privrženost poduzeću.

Želite li se pridružiti poslovnom usponu ove sredine uz visoko postavljene i zahtjevne poslovne planove, kroz koje je moguće ispuniti i osobne ciljeve, ispunite priloženi on-line obrazac ili nas kontaktirajte na e-mail adresu: info@gumiimpex.hr.

PRIVATNOST KORISNIKA

Dobro opremljene proizvodne linije omogućuju brzu prilagodbu i realizaciju vrlo široke palete proizvoda, prema potrebi korisnika.

Izrada velikih serija moguća je na injekcijskim prešama velikog kapaciteta, te je namijenjena i za proizvodnju proizvoda za autoindustriju. 

Praćenjem najmodernije tehnologije i odgovarajući na potrebe tržišta, a koristeći izvanredna svojstva gume kao sirovine, Gumiimpex danas proizvodi više od 7.000 vrsta raznovrsnih gumeno-tehničkih proizvoda na godinu.

Prešani gumeno tehnički proizvodi

– izrađeni na injekcijskim ili klasičnim prešama, u alatima iz vlastite alatnice

– moguća izrada velikih dimenzija prešanih proizvoda do 1800×1500 mm

 • elementi za brtvljenje
 • za ublažavanje buke i vibracija
 • kao spojni, nosivi i transportni elementi
 • gumeni odbojnici različitih dimenzija
 • elastične kuplung i zvjezdaste spojke
 • zaštitne manžete “harmonike”
 • gumeno-armirane membrane
 • gumene vakuum sisaljke
 • impeleri protočih pumpa …više


Email page
Podijeli: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email