Početna Ljudski potencijali

Ljudski potencijali

U Gumiimpex-GRP-u sposobnosti, znanje i dobre komunikacijske vještine temeljne su vrijednosti razvoja ljudskih potencijala. U suvremenom dinamičnom razvoju svekolikih tehnologija, pojedinac je upućen na stalan razvoj osobnih kvaliteta, kako bi se što bolje uklopio i pridonosio aktivnostima društva. Stoga svojim zaposlenicima nudimo programe edukacija i usavršavanja unutar, ali i izvan poduzeća  kako bi stručno obavljali svoje poslove i pružali našim kupcima kvalitetne usluge i proizvode.

Uz redovito odvijanje poslovnih aktivnosti i poslovnih susreta, njegujemo zajedničke susrete zaposlenika. Povremeno se organiziraju tzv. team building aktivnosti usmjerene na razvoj ciljanih područja pojedinaca i grupe.

 

 

Nastojimo pružiti uvjete za siguran, pa i izazovan posao, uz mogućnosti poslovnog i profesionalnog razvoja pojedinca u okruženju koje potiče timski rad i privrženost poduzeću.

Želite li se pridružiti poslovnom usponu ove sredine uz visoko postavljene i zahtjevne poslovne planove, kroz koje je moguće ispuniti i osobne ciljeve, ispunite priloženi on-line obrazac ili nas kontaktirajte na e-mail adresu: zaposlenje@gumiimpex.hr.

PRIVATNOST KORISNIKA

Preko 50 godina
Preko 50 godina iskustva i tradicije
Profesionalno i dugoročno
Profesionalno i dugoročno partnerstvo s kupcima i dobavljačima
Visoka kvaliteta
Visoka kvaliteta gumarskih proizvoda i usluga
Proizvodnja +7000
Proizvodnja +7000 gumeno tehničkih proizvoda godišnje