Tražiš gume?

04.07.2019

POSJETITE GUMIIMPEX WEBSHOP I SAZNAJTE SVE INFORMACIJE O GUMAMA.

Zanima Vas cijena, ponuda, kvaliteta guma…sve to možete saznati na Gumiimpex webshopu; www.gumiimpex.com. Očekuje vas preko 2.000 različitih dimenzija guma.

U par klikova, iz udobnosti vašeg doma, sigurna i pouzdana kupovina putem www.gumiimpex.com biti će pravi užitak zbog jednostavnijeg naručivanja, plaćanja i dostave. Moderan dizajn same web trgovine u potpunosti je responzivan, tj. prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima.

Webshop vam omogućuje pregledniju, sadržajniju i funkcionalniju online kupovinu guma eksluzivnih brendova poput  Michelin, Goodyear, Bridgestone, Hankook, Pirellija, Dunlop, Sava, BKT ali i mnogih drugih, te Vam omogućuje usporedbu cijena guma na webshopu.

Ljetne gume, zimske gume, kombi gume, 4×4 gume, SUV gume, teretne gume, traktorske gume, gume za radne strojeve sve to nudimo na našem webshopu. Svi proizvodi na webshopu su raspoloživi za narudžbu, a rok dostave za gume na stanju u prosjeku iznosi 2-4 radna dana.

Ako nemamo u ponudi neke gume koje Vas interesiraju, obratite na se na e-mail: b2c@gumiimpex.hr pa ćemo provjeriti  rok dobavljivosti.

Gumiimpex-GRP s 50 godina rada i uspješnog razvoja od male vulkanizerske radionice, razvila se u vodeću tvrtku u našoj gumarskoj industriji, te kao takva kontinuirano prati trendove i svjetske novitete kako u gumarskoj industriji, tako i u odnosu s klijentima.

Posjetite www.gumiimpex.com gdje god se nalazili i prepustite se čarima online kupovine svih vrsta guma za sva vaša vozila.