Održana konferencija o devulkaniziranoj gumi

17.10.2023

Održana konferencija o devulkaniziranoj gumi u sklopu projekta „Istraživanje i razvoj inovativnih materijala i proizvoda od devulkanizirane gume“.

S ponosom želimo podijeliti s vama izvješće o nedavno održanoj konferenciji koja je označila značajan korak naprijed u našem projektu "Istraživanje i razvoj inovativnih materijala i proizvoda od devulkanizirane gume".

Tijekom konferencije, sudionici su imali priliku čuti inspirirajuće prezentacije koje su se bavile temama kao što su razvoj novih materijala iz devulkanizirane gume, primjena ovih materijala u različitim industrijama te ekološki aspekti ovog inovativnog pristupa.

Nakon završetka konferencije, održan je prigodan domjenak u neformalnom okruženju, što je pružilo sudionicima priliku za neformalnu razmjenu mišljenja i iskustava. Ovaj dio događanja bio je izuzetno važan jer je potaknuo razgovore i povezivanje između sudionika iz različitih sektora i pozadina.

Rezultati konferencije jasno ukazuju na potencijal i važnost daljnjeg istraživanja i razvoja materijala i proizvoda iz devulkanizirane gume. Naš tim je inspiriran postignutim napretkom i entuzijazmom sudionika, i radujemo se nastavku suradnje i daljnjem unapređenju ovog inovativnog projekta.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj izuzetnoj konferenciji, a posebno hvala našim gostima. Nadamo se da će se ova konferencija smatrati početkom novih dostignuća u području devulkanizirane gume i da ćemo zajedno oblikovati budućnost održivih materijala.