Početna Politika upravljanja

Politika upravljanja

Poslovni uspjeh tvrtke GUMIIMPEX-GRP počiva na postizanju zadovoljstva, prepoznavanju potreba i ispunjenju ukupnih očekivanja naših kupaca, proizvoda i usluga kroz:

  • vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i sigurnost pruženih usluga obnove svih vrsta guma za teretna vozila i autobuse svjetski renomiranih proizvođača,
  • vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i sigurnost pruženih usluga gumiranja kao i proizvodnje svih vrsta gumenih brtvila i ostalih gumeno-tehničkih proizvoda za ugradnju i/ili održavanje postrojenja i opreme široke gospodarske primjene,
  • kontinuirano osiguranje dostupnosti informacija i savjetodavne stručne pomoći o svim tipovima automobilskih guma svjetski renomiranih proizvođača, za sve vrste vozila, kao i mogućnost isporuke i ugradnje istih na vozila i/ili radne strojeve, uz poštivanje dogovorenih rokova isporuke i ugradnje,
  • aktivno sudjelovanje na smanjenju nepovoljnih utjecaja na okoliš kroz sakupljanje i prihvat otpadnih guma s područja Republike Hrvatske te reciklažu otpadnih guma s ciljem ponovne upotrebe recikliranog gumenog granulata i gumenih niti te proizvodnjom proizvoda od reciklirane gume s novom uporabnom vrijednošću,
  • zadovoljstvo naših kupaca, kao i ostalih zainteresiranih strana, vlasnika, zaposlenika, proizvođača guma, vanjskih pružatelja (dobavljača) i zajednice u kojoj djelujemo, uključujući i interes ostalih regija u Republici Hrvatskoj na planu oporabe (reciklaže) otpadnih guma, nastojimo ostvariti kroz primjenu integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem.

Integrirani sustav upravljanja kvalitetom i okolišem je tako uspostavljen i održavan da zaposlenici na svim razinama, na čelu s upravom, imaju obvezu:

  • prepoznati i ispuniti zahtjeve i potrebe kupaca,
  • zadovoljiti obvezujuće propise,
  • spriječiti onečišćenje okoliša, ugrožavanje zdravlja i sigurnost ljudi te odgovorno gospodariti prirodnim resursima,
  • postupati u skladu s utvrđenim postupcima i dodijeljenim odgovornostima,
  • neprestano poboljšavati djelotvornost i učinkovitost svojih postupaka i poslovnih procesa.

Uprava redovito utvrđuje godišnje ciljeve tako da omogući ostvarenje politike. Svi zaposlenici, sukladno svojim odgovornostima, obvezni su poduzimati radnje za postizanje ciljeva i za zadovoljenje zahtjeva sustava upravljanja opisanih Priručnikom sustava upravljanja.

Naša predanost zaštiti okoliša podrazumijeva stalno unapređivanje sustava upravljanja u skladu s međunarodno priznatim normama te neprestano poboljšanje djelovanja na okoliš, sprječavanje zagađenja, odgovorno gospodarenje prirodnim resursima i djelovanje u skladu sa zakonskim zahtjevima.

Izvrsnost u svim aktivnostima tvrtke temeljena je na vjeri u timski rad i naše zaposlenike, a podržana je kroz osiguranje konstantne izobrazbe i usavršavanja, poticajno okruženje, osiguranje potrebnih resursa kao i stalni nadzor nad dobavljačima s ciljem osiguranja kvalitete i pravovremene nabave proizvoda (robe, materijala i usluga).

Preko 50 godina
Preko 50 godina iskustva i tradicije
Profesionalno i dugoročno
Profesionalno i dugoročno partnerstvo s kupcima i dobavljačima
Visoka kvaliteta
Visoka kvaliteta gumarskih proizvoda i usluga
Proizvodnja +7000
Proizvodnja +7000 gumeno tehničkih proizvoda godišnje

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.